AntarcticaFalkland EilandenOceanwide ExpeditionsSouth Georgia

Oceanwide expeditieschepen onderweg naar Antarctica

Oceanwide Expeditions heeft haar 3 expeditieschepen weer op pad gestuurd. Na het korte onderhoud na het Noordpool seizoen, zijn de schepen onderweg naar het zuiden. Zo maakte de rederij op Social Media bekend. De Plancius, Hondius en Ortelius verlaten op onderstaande foto’s de werf waar ze hun onderhoud kregen. De langverwachte Janssonius zal dit jaar niet meer worden verwacht, zoals oorspronkelijk gepland.

De eerste cruise van Ortelius staat op 25 oktober 2022 weer gepland, een 21 daagse reis naar South Georgia en de Falkland Eilanden. De Hondius start op 2 november en de Plancius vertrekt op 22 november 2022.

Ben je benieuwd hoe het nieuwste schip, de Hondius, eruit ziet? Miriam bracht een bezoek aan het schip:

Bezoek aan Hondius

Meer informatie over Oceanwide Expeditions >

Geef een reactie