ArcticCruiseschepenHurtigrutenNoorwegen

Hurtigruten benoemt Noorderlicht specialist

Hurtigruten kondigde onlangs een samenwerking aan met Tom Kerss, een gewaardeerde noorderlicht-astronoom. De rederij heeft hem aangesteld als ’s werelds eerste Chief Aurora Chaser, waarmee zijn status als belangrijkste autoriteit op het gebied van noorderlichtervaringen wordt versterkt.

Tom Kerss zal optreden als expert aan boord op bepaalde Hurtigruten-reizen en waardevolle lezingen geven over het fenomeen noorderlicht. Hij zal webinars en workshops leiden, en door boeiende en innovatieve activiteiten en evenementen organiseren.

Hurtigruten verlengt tegelijkertijd de periode van de unieke Noorderlichtgarantie, die medio september ingaat, met als doel nog meer gasten te inspireren getuige te zijn van dit buitengewone fenomeen.

Tom Kerss, een gerenommeerd en ervaren expert op het gebied van astronomie en het noorderlicht, brengt een schat aan expertise en passie met zich mee voor deze rol. “Het noorderlicht is een van de meest betoverende spektakels van de natuur”, zei Kerss. “Ik vind het geweldig om samen te werken met Hurtigruten om een werkelijk onvergetelijke ervaring te creëren voor hun avontuurlijke en kenniszoekende gasten. Samen zullen we niet alleen getuige zijn van het noorderlicht, maar ook de geheimen en verhalen achter de schoonheid en de natuur ervan ontrafelen, waardoor dierbare herinneringen ontstaan die gaat een leven lang mee.”

Noorderlicht belofte

Als extra dimensie aan de nieuwe samenwerking heeft Hurtigruten onlangs de verlenging aangekondigd van de Northern Lights Promise-vaarperiode, die medio september van start gaat, waardoor gasten betere mogelijkheden krijgen om getuige te zijn van de Aurora Borealis.

Hurtigruten heeft ook geselecteerde astronomische 25/26 seizoensafvaarten gelanceerd, waardoor gasten exclusieve mogelijkheden krijgen om met gerenommeerde astronomen te cruisen  en aan boord te genieten van meerdere lezingen en noorderlicht bezichtigingen.

hulp banner

Geef een reactie