AntarcticaArcticCruisemaatschappijNoorwegenSpitsbergen

Oceanwide Expeditions

De Nederlandse expeditierederij Oceanwide Expeditions biedt unieke betaalbare expeditiecruises aan naar het Noordpoolgebied en Antarctica. Oceanwide biedt verschillende expeditiecruises met activiteiten zoals (pool)duiken, kajakken en zelfs skiën!

Mensen die graag een actieve expeditiecruise willen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, zijn bij Oceanwide aan het juiste adres. De accommodaties verschillen wel per schip. De schepen Plancius en Ortelius zijn echte ‘expeditie-stijl’ schepen met beperkte luxe en faciliteiten. De hutten aan boord zijn basic maar hebben wel allemaal een eigen badkamer en op zijn minst één patrijspoort. De nieuwbouwschepen Hondius en Janssonius zijn een stuk moderner en van alle gemakken voorzien.

Als laatste vaart Oceanwide ook met de driemast passagiers-schoener s/v Rembrandt van Rijn naar het Noorden van Noorwegen en Oost-Groenland.

Wij maakten diverse reportages over de schepen van Oceanwide Expeditions:

Rederij Oceanwide Expeditions heeft verschillende soorten expedities in hun aanbod:

  • Spitsbergen cruises
  • Noord-Noorwegen cruises
  • Groenland cruises
  • Antarctica cruises
  • Noord-Atlantische eilanden
  • Zuid- en mid-Atlantische eilanden
  • Duikexpedities poolgebieden
Oceanwide boeken?

 

In de vloot

 

Het laatste nieuws van Oceanwide Expeditions

Geef een reactie