Persoonlijke blogReisverslag

Live reportage: Miriam op de Ocean Albatros

Miriam vaart kort mee van vrijdag 26 april – zondag 28 april met de Ocean Albatros vanuit Portsmouth (Engeland). Het allernieuwste schip van rederij Albatros Expeditions, heeft 94 hutten variërend van single hutten tot mooie ruime balkonhutten en suites. Het schip start in Portsmouth en gaat vervolgens naar zee om daar aan haar expeditiereizigers te laten zien wat het inhoudt om op een luxe expeditie schip te cruisen. Hopelijk hoort daar ook een tochtje in een zodiac bij rondom één van de Kanaaleilanden.

Ben jij benieuwd hoe het is aan boord? Een exclusief verslag vind je op deze pagina, FacebookTwitter en Instagram. Wil jij iets specifieks weten of zien? Stuur ons een mail of laat onderstaand een reactie achter.

Wil jij ook cruisen met de Ocean Albatros naar bijvoorbeeld Spitsbergen of Antarctica? Stuur een bericht:

hulp banner
Deze reportage is inmiddels beëindigd.

Geef een reactie