Samenwerking

Chopra en Swan Hellenic kondigen samenwerking aan met ‘Explore & Restore’

Chopra, een toonaangevend bedrijf op het gebied van de integratieve gezondheidszorg heeft vandaag een exclusieve, meerjarige samenwerking met Swan Hellenic afgesloten. Chopra is opgericht door de mondiale welzijnspionier Dr. Deepak Chopra, M.D. en onderdeel van The Healing Company Inc.

Geïnspireerd door de helende eigenschappen van de zee, hebben Chopra en Swan Hellenic zich verenigd om een ‘Explore & Restore’ welzijnscruises te creëren die gaan om zelfontdekking en culturele onderdompeling.

De verkoop van deze welzijnsexpedities ‘Explore & Restore’ begint vandaag, met zes reizen gepland voor 2024. Deze culturele expeditie cruises duren vijf tot negen dagen. Bovendien zullen alle Swan Hellenic-schepen gaan beschikken over een Chopra-gecertificeerde meditatie- en yogaleraar die dagelijkse privé- en groepssessies aanbiedt.

Het aanbod

Tijdens de eerste ‘Explore & Restore’-expedities in 2024 kunnen gasten het rijke scala aan wellnesstradities over de hele wereld ervaren. De zes cruises zijn:

  • Panama City (Panama) naar Acapulco in Mexico – 27 maart tot 2 april 2024
  • Nassau (Bahama’s) naar New York, inclusief een sessie met Dr. Deepak Chopra – 10 mei tot 15 mei 2024
  • New York naar Halifax (Canada) inclusief een sessie met Dr. Deepak Chopra – 15 mei tot 21 mei 2024
  • Palermo naar Piraeus in Griekenland – 28 augustus tot 5 september 2024
  • Philipsburg  (Sint Maarten) naar Bridgetown (Barbados) – 16 oktober tot 22 oktober 2024
  • Maputo in Mozambique naar Kaapstad (Zuid-Afrika) – 6 november tot 13 november 2024

‘Explore & Restore’-expedities omvat een ayurvedische culinair aanbod, dagelijkse meditatie-, yoga- en adem lessen en door experts geleide workshops die zijn ontworpen om je authentieke zelf te onthullen. Bovendien biedt Chopra een app-programma ‘Explore & Restore’ aan, ontworpen om reizigers te helpen hun geest, lichaam en ziel voor, tijdens en na hun reis voor te bereiden.

Meer informatie over Swan Hellenic >

Geef een reactie