AntarcticaArcticAustraliëAziëBestemmingenKimberley

Seabourn maakt expeditie routes voor 2025-2026 bekend

Seabourn heeft haar expeditie programma voor 2025-2026 onthuld, waarbij de meest afgelegen en exotische bestemmingen ter wereld worden verkend aan boord van haar ultra-luxe expeditieschepen, Seabourn Venture en Seabourn Pursuit. De schepen zullen meer dan 40  reizen aanbieden naar de Noordpool, Antarctica, de Amazone, de Kimberley-regio in Australië, de Zuid-Pacific, de bucketlistbestemming van de Northwest Passage, en meer. Alle expeditiereizen voor 2025 en 2026 zijn nu boekbaar.

Het seizoen zal een aantal nieuwe hoogtepunten hebben:

  • Een parelonthulling in Kimberley samen met een ervaren parelkweker bij Kuri Bay in Australië.
  • Een bezoek aan het nationale park Torngat Mountains in Labrador in het Canadese Arctisch gebied, een reservaat gerund door Inuit en de thuisbasis van ijsberen en zwarte beren.
  • De smalle doorgang van de Bellot Strait doorkruisen en genieten van de kleurrijke tundra en gevarieerde fauna in de Northwest Passsage
  • Een nachtsafari in de Amazone om nachtelijke roofdieren te spotten, zoals zwarte kaaimannen die op de loer liggen langs de oevers.
  • Snorkelen en duiken in de prachtige koraalriffen van Fiji.

“Niet alleen hebben we een visie gehad om de ultra-luxe stijl van Seabourn naar de wereld van de verkenningen te brengen, maar ik ben trots dat we deze droom hebben waargemaakt bij de onthulling van onze expeditiereizen voor 2025-2026. Onze ultra-luxe, speciaal gebouwde expeditieschepen zullen onze gasten meenemen naar werkelijk bucketlistbestemmingen, van Antarctica tot de Northwest Passage tot de Kimberley-regio in Australië, zonder concessies te doen aan hun comfort en onze bekende Seabourn-signatuurservice,” aldus Natalya Leahy, president van Seabourn. “Deze reizen zullen vele onvergetelijke ‘Seabourn-momenten’ bezorgen aan onze gasten terwijl we ze dichter bij de wonderen van de wereld en de geschiedenis van de menselijke cultuur brengen.”

Meer informatie over Seabourn >

Seabourn Venture

Tussen mei 2025 en maart 2026 zal Seabourn Venture 21 expeditiecruises uitvoeren, variërend van acht tot 28 dagen, van de Noordpool tot Antarctica. Vanaf mei 2025 zal Seabourn Venture diepgaande expeditie-ervaringen bieden in Svalbard, IJsland en Groenland, waar gasten omringd worden door glinsterende ijsbergen, culturele excursies aan wal kunnen maken en Oost-Groenland kunnen verkennen, in enkele van de mooiste en onbewoonde fjorden ter wereld.

Vanaf augustus 2025 zal het schip weer koers zetten naar de legendarische Northwest Passage, waar gasten in de voetsporen zullen treden van zeevaarders en ontdekkingsreizigers die hun weg hebben gebaand door deze historische route. Ten slotte zal het schip de tocht naar het zuiden maken naar Antarctica en drie maanden doorbrengen met het verkennen van het “Grote Witte Continent,” waardoor gasten kunnen navigeren rond ijsbergen en onvergetelijke ontmoetingen kunnen hebben met wildlife.

Seabourn Pursuit

Vanaf eind maart 2025 zal Seabourn Pursuit beginnen aan 20 unieke reizen, variërend van 10 tot 20 dagen. Beginnend in de Zuid-Pacific zullen gasten ongerepte koraalriffen ervaren en diverse vispopulaties en talloze mogelijkheden hebben om in contact te komen met de ongelooflijke lokale culturen. Daarna zal het schip naar de Kimberley-regio in Australië gaan om de rode zandstenen kloven, rivieren, watervallen, wildlife, en Aboriginal-leven en geschiedenis te ervaren.

Vervolgens zal ook Seabourn Pursuit terugkeren naar Antarctica, Zuid-Georgia en de Falklandeilanden om de ongeëvenaarde en indrukwekkende landschappen van de regio te verkennen.

hulp banner

Geef een reactie