AntarcticaArcticAziëCruisemaatschappijGroenlandMiddellandse ZeeNoorwegenSpitsbergenSwan Hellenic

Swan Hellenic

Swan Hellenic is een relatief nieuwe rederij die in 2021 gestart is, die zich richt op culturele expeditiecruises. De gloednieuwe Minerva is als eerste in de vaart gekomen. Het kleine 5-sterren schip heeft plek voor 152 gasten en 120 bemanningsleden. De ultraluxe schepen hebben een Scandinavisch interieur en veel ruimte aan boord voor elke passagier. Er zijn geen binnenhutten, enkel buiten- balkonhutten en suites. Aan boord van de schepen vind je veel faciliteiten, zoals op het buitendek een zwembad, sauna, kapper & fitness, één restaurant en 2 lounges.

De rederij werkt samen met het SETI Institute op het gebied van astronomie, astrofysica, astrobiologie en planetaire wetenschap en de zoektocht naar andere levensvormen binnen en buiten ons zonnestelsel. Je komt als cruisereiziger op deze schepen dan ook regelmatig wetenschappers tegen die je graag meer vertellen over bovenstaande.

Deze expeditierederij vaart met haar schepen Vega, Diana en Minerva naar alle gebieden van de wereld, zoals Antarctica en het Arctisch gebied, maar ook Azië, Afrika en dichtbij, in de Middellandse Zee.

Aanbiedingen

Helaas, geen resultaat. Kom snel een keertje terug.

 

 

Het laatste nieuws over deze rederij

Swan Hellenic - Minerva
10 augustus 2022

Swan Hellenic

Swan Hellenic is een relatief nieuwe rederij die in 2021 gestart is, die zich richt…

Geef een reactie