Aurora Expeditions

AE heeft een ‘B Corp’ certificering behaald

AE Expeditions heeft bekendgemaakt dat ze een belangrijk certificaat hebben ontvangen.  Ze zijn nu een gecertificeerde B Corporation™ of ‘B Corp’. Deze prestatie is niet alleen een label; het vertegenwoordigt de toewijding aan strenge normen voor gecontroleerde prestaties, verantwoording en transparantie, in lijn met de waarden van de wereldwijde B Corp-beweging.

Wat is een B Corp?

B Corps zijn gecertificeerde bedrijven die voldoen aan strenge normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en verantwoording, en die zich er wettelijk toe hebben verplicht een balans te vinden tussen doel en winst. In tegenstelling tot traditionele bedrijven die prioriteit geven aan aandeelhouderswaarde, zijn B Corps wettelijk verplicht om rekening te houden met de impact van hun beslissingen op alle belanghebbenden, waaronder werknemers, klanten, gemeenschappen én het milieu.

Waarom?

De rederij reist al meer dan drie decennia naar ’s werelds meest afgelegen en ongerepte wildernisbestemmingen, om daar verantwoordelijkheid te nemen om gasten te inspireren, te onderwijzen en te pleiten voor het behoud van deze belangrijke ecosystemen.

B Corp certificering is een natuurlijk vervolg als onderdeel van de duurzaamheidsprogramma’s. Het herdefinieert hoe succesvol expeditietoerisme eruit kan zien.

De rederij vaart met de vrij nieuwe Greg Mortimer en Sylvia Earle expeditieschepen.

hulp banner

 

Geef een reactie