Antarctica

Seabourn Venture en Seabourn Pursuit ontmoeten elkaar in Antarctica

De ultra-luxe cruisemaatschappij Seabourn vierde woensdag een historisch moment toen Seabourn Pursuit en Seabourn Venture, de twee nieuwe ultra-luxe, speciaal gebouwde expeditieschepen van de rederij, voor het eerst samen zij aan zij voeren. De zusterschepen ontmoetten elkaar bij de ingang van de haven van Neko, omringd door torenhoge ijslandschappen, om het eerste seizoen van Seabourn Pursuit op Antarctica te vieren.

Om de historische bijeenkomst te herdenken verzamelden passagiers en bemanningsleden zich op de uitgestrekte boeg van elk schip, waar kaviaar en champagne werden geserveerd. “Het was een zeer opwindende dag en we konden geen betere manier bedenken om onze eerste reis naar Antarctica te herdenken dan een ontmoeting met ons zusterschip, Seabourn Venture”, aldus Stig Betten, kapitein van Seabourn Pursuit. “Veel goede vrienden en collega’s van elk schip juichten en proostten op elkaar toen we aan onze expedities naar Antarctica begonnen, wat een nieuw tijdperk markeerde in ultra-luxe expedities.”

“Het was een ongelooflijk ‘Seabourn-moment’ voor onze Seabourn Venture-passagiers en bemanning toen we Seabourn Pursuit verwelkomden op Antarctica voor haar eerste seizoen”, aldus Jeroen Schuchmann, kapitein van Seabourn Venture. “Het feit dat we onze twee schepen aan het begin van ons Antarctica-seizoen zij aan zij zien varen, bevestigt het feit dat we bij Seabourn zoveel meer mensen kunnen laten kennismaken met adembenemende, afgelegen bestemmingen die maar weinigen ooit zullen bezoeken.”

“Het was geweldig om vanochtend wakker te worden en ons virtueel bij onze gasten en ons team te voegen op dit historische moment voor ons merk. We hadden een droom om Seabourn Signature Luxury naar de ontdekkingswereld te brengen”, aldus Natalya Leahy, president van Seabourn. “Toen ik vandaag onze twee speciaal gebouwde ultra-luxe expeditieschepen, de Seabourn Venture en Seabourn Pursuit, naast elkaar zag staan, en zag hoe onze gasten champagne naar elkaar dronken met een adembenemende achtergrond van Neko Harbor, maaktehet me zo trots”.

Antarctica seizoen

Seabourn Pursuit is zojuist aan zijn eerste seizoen op Antarctica begonnen, terwijl Seabourn Venture aan zijn tweede seizoen op het continent begint. Beide schepen zullen reizen van 11 tot 13 dagen naar Antarctica uitvoeren, evenals reizen van 21 dagen naar Zuid-Georgië, Falklandeilanden en Antarctica. Deze routes bieden inclusieve Zodiac-uitstapjes om tussen ijsbergen door te varen, pinguïnkolonies van dichtbij te observeren en je bij het expeditieteam van het schip aan te sluiten om door ongerepte landschappen te wandelen en te hiken. Optionele kajak- en onderzeeërexcursies zijn ook beschikbaar.

hulp banner

Geef een reactie