Maidentrip

Seabourn Pursuit in augustus van start gegaan

Seabourn Pursuit, het tweede ultraluxe expeditieschip voor Seabourn, begon in augustus aan haar eerste reis.  De Seabourn Pursuit is de tweede van twee nieuwe expeditieschepen van Seabourn die de afgelopen twee jaar zijn gelanceerd. Het schip is speciaal gebouwd en ontworpen om gasten bijzondere ervaringen te bieden, gecombineerd in een ultra-luxueus comfort. Het schip zal ook de vele voorzieningen en diensten van Seabourn bieden die de gasten kennen, zoals de gastronomische eetgelegenheden, entertainment, luxe suites en persoonlijke, intuïtieve service door het team aan boord.

“Al tien jaar lang bieden we ultra-luxe expeditie-ervaringen aan met ons team van experts, en nu hebben we twee speciaal gebouwde, ultra-luxe, ultramoderne expeditieschepen: Seabourn Venture en Seabourn Pursuit. Ze tillen expeditie-ervaringen naar een hoger niveau”, aldus Natalya Leahy, president van Seabourn.

Aan boord

Seabourn Pursuit biedt dezelfde luxueuze ‘jachtachtige’ kleine scheepservaring die reizigers van Seabourn gewend zijn, aangevuld met apparatuur van wereldklasse waarmee de schepen het breedste scala aan expeditieactiviteiten kunnen aanbieden onder leiding van een deskundig expeditieteam van 24 personen. Het schip is ontworpen en gebouwd voor afgelegen, diverse omgevingen volgens PC6 Polar Class-normen en beschikt over een overvloed aan moderne hardware en technologie die de wereldwijde inzet en mogelijkheden van het schip uitbreidt. Er is bijna 30.000 vierkante meter aan dekruimte, evenals gastenruimtes binnen en buiten met een uitzicht van bijna 270 graden. Bovendien is er een 4K GSS Cineflex-camera op de mast van de Constellation Lounge gemonteerd, die beelden van kilometers ver vooruit kan uitzenden op monitoren verspreid over het schip en in de gastensuites.

Het schip is ook uitgerust met verbeterde Wi-Fi-connectiviteit met SpaceX’s Starlink, waardoor zijn expeditiegasten snellere service, betere connectiviteit en betrouwbaardere Wi-Fi krijgen waar de diensten van Starlink beschikbaar zijn.

Seabourn Pursuit biedt, net als de rest van de schepen in de Seabourn-vloot, een overvloed aan ruimte en elegantie, acht eetgelegenheden waar gastronomische gerechten worden geserveerd, en luxe suite-accommodaties, waaronder een paar Wintergarden-suites met twee verdiepingen.

Eerste seizoen

Tussen augustus en oktober zal Seabourn Pursuit vijf reizen maken in de Middellandse Zee en twee reizen over de Atlantische Oceaan en door het Caribisch gebied. Op 10 oktober 2023 arriveert het schip in Barbados om haar expeditiereizen te beginnen en gasten naar afgelegen uithoeken van de wereld te brengen. Seabourn Pursuit zal tot eind maart 2024 naar het zuiden trekken voor expedities die de kust van Zuid-Amerika, het Amazonegebied en Antarctica verkennen.

Na het inaugurele Antarctische seizoen zal het schip de eilanden van de Stille Zuidzee oversteken en uiteindelijk naar Australië. Het iconische Kimberley, met zijn rode zandstenen kloven, rivieren, watervallen, dieren in het wild en het leven en de geschiedenis van de Aboriginals, is de ideale setting voor een expeditie-ervaring. Naast de Kimberley zal Seabourn Pursuit tussen maart en oktober 2024 Papoea-Nieuw-Guinea, West-Papoea en Indonesië aandoen en de Stille Zuidzee tussen Chili en Melanesië oversteken.

Meer informatie over Seabourn >

Geef een reactie