ArcticGroenland

Twee Scenic Eclipse schepen varen zij aan zij

Expeditieschepen Scenic Eclipse en de Scenic Eclipse II hebben elkaar voor het eerst ontmoet. Scenic Cruises voegde dit jaar de Scenic Eclipse II toe aan de vloot waardoor beide schepen elkaar konden ontmoeten. De schepen werden op de gevoelige plaat gezet in het Qeqertarsuaq Kanaal, in West-Groenland.
“Bijeenkomen op zo’n afgelegen en spectaculair kanaal, ten noorden van de poolcirkel, is geweldig. We waren blij om de Scenic Eclipse II op zo’n speciale manier aan gasten aan boord van Scenic Eclipse I voor te stellen. Alle gasten waren uitgenodigd om de ontmoeting te vieren met champagne en livemuziek op het observatiedek. Het was een heel emotioneel en leuk moment samen”, aldus Senior Kapitein Erwan Le Rouzic.
Scenic Eclipse is met gasten onderweg op een reis door de Noord-West Passage, terwijl Scenic Eclipse II van Ijsland naar Groenland ging.
Meer informatie over Scenic Cruises >

Geef een reactie