Doop

LIVEBLOG: Doop SH Diana in Amsterdam

Donderdag vindt aan de kade bij Cruise Port Amsterdam de doop plaats van het gloednieuwe expeditieschip SH Diana van de rederij Swan Hellenic. Dat zal gebeuren op traditionele wijze met een moderne twist. Valerie Wilson, icoon van de Amerikaanse luxe reisindustrie zal fungeren als doopmoeder van het 5-sterren schip.

De Diana is het derde schip in de vloot van Swan Hellenic na SH Minerva (2021) en SH Vega (2022). De schepen bieden plek aan 152 passagiers en maximaal 130 personeelsleden. De rederij biedt culturele expeditiecruises aan van het Noorden tot het Zuiden. Na de doop zal SH Diana rond 18:00 uur koers zetten naar de Scandinavische fjorden en een volledig Arctische seizoen.

Cruisereiziger Miriam zal exclusief verslag doen van de doopceremonie van de SH Diana in Amsterdam.

De liveblog is inmiddels afgelopen.

Meer informatie over Swan Hellenic >

Geef een reactie