Overig cruisenieuws

Docu-serie over Scenic Eclipse op Discovery Channel

Warner Bros. Discovery heeft een nieuwe docu-serie gemaakt over het leven aan boord van het ultra-luxe expeditiecruiseschip Scenic Eclipse van Scenic Cruises.  De serie met de naam Maritime Masters gaat de Scenic Eclipse in première op Discovery Channel in 20 internationale talen en uitzenddata. Zo wordt het uitgezonden in de VS, Canada, het VK, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa.

De serie toont het leven aan boord van de Scenic Eclipse, het eerste ontdekkingsjacht van Scenic, met een kijk op alle gebieden van de professionals op zee en hoofdrolspelers van de Scenic-crew die de kijkers meenemen op een ontdekkingsreis.

Warner Bros. Discovery documenteert wat er nodig is om te reizen naar enkele van ’s werelds meest ongerepte en cultureel rijke reisbestemmingen. Je kijkt mee van gastronomische gerechten en gepersonaliseerde butlerservices in de suite tot vliegen met een helikopter en duiken in een op maat gemaakte onderzeeër.

Lynn Ng, VP, Head of Content Operations, APAC bij Warner Bros. Discovery: “Een reis aan boord van een ultraluxe cruiseschip is waar dromen van gemaakt zijn. We zijn verheugd om Maritime Masters: Expedition Antarctica te lanceren en door het via Discovery Channel en Discovery+ naar een wereldwijd publiek te brengen, weten we dat we onze kijkers over de hele wereld zullen fascineren en intrigeren met de verhalen van de personages onderweg.”

Vanaf half mei op Discovery Channel

De eerste reis van Maritime Masters met daarin Scenic Eclipse gaat vanaf half mei internationaal in première op Discovery Channel en de inhoud is beschikbaar in 20 talen. De serie is geproduceerd door Warner Bros. Discovery in samenwerking met Dundas Media. Meer details over de serie zullen in de komende weken worden vrijgegeven.

De Scenic Eclipse vaart klassieke Antarctica cruises, maar ook een fly & cruise optie waarbij je eerst over de Drake Passage vliegt en daarna pas inscheept. In de Europese zomer vaart het schip in Europa en onder andere naar IJsland.

Meer informatie over Scenic Cruises >

Geef een reactie