Nieuwe cruiseschepenOverdracht

Ocean Albatros overgedragen van scheepswerf aan eigenaar

Eigenaar SunStone heeft haar zesde Infinity klasse expeditieschip, de Ocean Albatros, overgedragen gekregen van de bouwer. Op donderdag 20 april werd het schip overgedragen door CMHI Shipyard in Haimen, China.

De Ocean Albatros gaat varen voor Albatros Expeditions die hiermee het tweede nieuwe expeditieschip aan haar vloot toevoegt. In 2021 was de Ocean Victory het eerste schip. Nu twee jaar later is zusterschip Ocean Albatros klaar om voor de expeditie rederij te gaan varen.

Ocean Albatros biedt plek aan 189 passagiers in balkonhutten, hutten met Frans balkon, maar ook in 3-persoonshutten en grote solo-hutten. In haar eerste zomerseizoen maakt het schip, vanaf juni 2023, cruises rondom Spitsbergen en onder andere Groenland. Eind oktober zal het schip vanuit Ushuaia het Antarctisch seizoen starten.

Meer informatie over Albatros Expeditions >

Geef een reactie