ArcticGroenland

Silversea Cruises introduceert chartervluchten voor 28 expeditiecruises naar Arctic en Groenland

Silversea Cruises heeft nieuwe rechtstreekse privé chartervluchten geïntroduceerd voor 28 Arctische en Groenlandse afvaarten in 2023 en 2024. Gasten die op geselecteerde Silver Endeavour, Silver Wind- en Silver Cloud-reizen varen, zullen profiteer van een naadloze aanreis via Londen, New York, Montreal en Oslo naar enkele van de meest afgelegen bestemmingen in het Noordpoolgebied, zoals Longyearbyen, Kangerlussuaq, Pond Inlet en meer.

De nieuwste innovatie van Silversea Cruises verbetert het meest diverse en uitgebreide Arctische aanbod van ultra-luxe cruises, dat tussen 2023 en 2025 37 routes naar meer dan 110 bestemmingen omvat.

Inclusief privé transfers

Als onderdeel van de naadloze reis naar het noordpoolgebied kunnen gasten van Silversea genieten van privétransfers van en naar de luchthaven; gemakkelijke verbindingen via Londen, New York, Montreal en Oslo; en een warm welkom door vertegenwoordigers van Silversea tijdens de hele reis. Gasten die kiezen voor zowel het deur-tot-deur- als het haven-tot-havenaanbod van Silversea vliegen met privéchartervluchten naar het noordpoolgebied, met een superieur culinair aanbod, eersteklas drankjes en op maat gemaakt in-flight entertainment. Indien vereist volgens het reisschema, is een luxe overnachting standaard inbegrepen bij zowel haven-tot-haven- als deur-tot-deurtarieven. Eenmaal in het noordpoolgebied worden gasten uitgerust naar hun luxe schip gebracht, klaar om te vertrekken.

“Voortbouwend op ons all-inclusive expeditieaanbod – dat het meest uitgebreide in de branche is – zijn we verheugd nieuwe privéchartervluchten naar het Noordpoolgebied en Groenland te introduceren om de reizen van onze gasten naadloos te laten verlopen”, aldus Massimo Brancaleoni, SVP Global Verkoop bij Silversea Cruises. “Silversea zet zich in voor innovatie en we zijn altijd op zoek naar manieren om de reiservaring voor onze gasten te verbeteren, inclusief de reis voor en na de cruise. We ontsluiten niet alleen de meest afgelegen regio’s van het noordpoolgebied met unieke bestemmingsexpertise en enkele van de meest luxueuze schepen op zee, maar we doen dit ook met ongeëvenaard comfort en gemak. Als aanvulling op onze privétransfers tussen huis en de luchthaven, stelt ons nieuwe aanbod van privéchartervluchten onze gasten in staat zich te concentreren op het genieten van hun Arctische avontuur vanaf het moment dat ze hun huis verlaten.”

Aan boord

Reizend aan boord van drie van de ultra-luxe schepen van de cruisemaatschappij, waaronder de nieuwe Silver Endeavour, ’s werelds meest luxueuze expeditieschip, genieten gasten van all-inclusive comfort, verrijkingen van de expeditie-experts van de cruisemaatschappij en toegang tot enkele van de regio’s meest off-the-beaten-pad bestemmingen. Gasten kunnen ijsberen en walvissen spotten, Inuit-gemeenschappen bezoeken of de ‘poolduik’ trotseren, naast andere ervaringen, terwijl ze genieten van het kenmerkende comfortniveau waar de cruisemaatschappij bekend om staat.

Meer informatie over Silversea Cruises >

 

Geef een reactie