Overdracht

Vard levert HANSEATIC spirit op aan Hapag-Lloyd Cruises

De Noorse scheepsbouwer Vard heeft de HANSEATIC spirit opgeleverd. Het is het derde en laatste luxe expeditieschip in een serie voor de rederij Hapag-Lloyd Cruises. De HANSEATIC spirit is een zusterschip van HANSEATIC nature en HANSEATIC inspiration, die ook in Noorwegen zijn gefabriceerd en in 2019 in de vaart kwamen. De schepen hebben een brutotonnage van 16.000 en zijn 138 meter lang.

De HANSEATIC spirit biedt plek aan 230 passagiers. Het schip is speciaal gebouwd voor de Duitse markt en alleen bestemd voor volwassenen (vanaf 18 jaar). Het is op maat gemaakt om passagiers toegang te geven tot afgelegen gebieden, variërend van de Arctische en Antarctische wateren tot de Amazone.

Het schip combineert kwaliteit met zorg voor het milieu waaronder een energiezuinig rompontwerp en hoogstaande technologie.

Beelden van de overdracht van de Hanseatic spirit:

Meer informatie over Hapag Lloyd Cruises >

Geef een reactie