ArcticCanadaGroenlandSpitsbergen

Silversea biedt korting op Arctische reizen

Silversea Cruises nodigt reizigers uit om de natuurlijke en culturele wonderen van het Noordpoolgebied in 2023 te ontdekken, met een tijdelijke promotie tot 20% korting op geselecteerde deur-tot-deur all-inclusive expeditiereizen naar Groenland, Arctisch Canada en Arctisch Noorwegen. Reizigers profiteren ook van een verlaagde aanbetaling van slechts 15% op deur-tot-deurtarieven en besparen tussen 10% en 20% op geselecteerde Arctische reizen voor nieuwe boekingen gemaakt tussen 17 januari en 28 februari 2023.

“Onze tijdelijke Arctische actie is een geweldige stimulans voor reizigers om enkele van ’s werelds meest afgelegen bestemmingen te ontdekken zonder concessies te doen aan luxe en comfort”, zegt Barbara Muckermann, President en CEO van Silversea. “Het Arctische aanbod van Silversea is uniek, met drie ultra-luxe schepen die in 2023 in de regio varen, waaronder ’s werelds meest luxueuze expeditieschip, Silver Endeavour; het meest uitgebreide all-inclusive aanbod op het gebied van expeditiecruises; en ongeëvenaarde bestemmingsexpertise die in 15 jaar is aangescherpt. Dit is de perfecte gelegenheid voor onze reisadviseurs om klanten kennis te laten maken met de toonaangevende cruise-ervaring van Silversea, die dankzij onze privétransfers een naadloze reis omvat die begint en eindigt bij de reizigers thuis.”

Voorbeelden van Silversea Arctic expeditie-afvaarten die in het aanbod voorkomen zijn

GROENLAND: Reykjavík naar Kangerlussuaq – Tijdens deze 10-daagse reis, met vertrek op 25 juni 2023, volgt Silver Cloud in het spoor van de Vikingen van de groene kusten van IJsland naar de ijzige kusten van Groenland, met dramatische landschappen en rijke tradities. Gasten zullen getuige zijn van torenhoge, met sneeuw bedekte toppen, gebeeldhouwde ijsbergen en de iconische gletsjer van Skjoldungen Fjord. Ze zullen genieten van de serene schoonheid van Prince Christian Sound, wandelen naar de best bewaarde Noorse ruïnes van Groenland en slenteren door de geschiedenis in kleurrijke kustdorpen.

ARCTISCH NOORWEGEN: Longyearbyen naar Trom

– de buitengewone Svalbard-archipel van Noorwegen – met zijn betoverende fjorden en gletsjers die een schat aan dieren in het wild aantrekken, waaronder walrussen en ijsberen – staat centraal tijdens deze negendaagse Silver Wind-expeditie, die op 12 juli 2023 vertrekt. Het afgelegen Bear Island, een natuurreservaat met steile kliffen en enkele van de grootste vogelkolonies op het noordelijk halfrond, biedt mogelijkheden om papegaaiduikers, zeekoeten, drieteenmeeuwen en andere opmerkelijke zeevogels te spotten.

CANADIAN HIGH ARCTIC: Pond Inlet, Nunavut (retour) – Vanaf 10 augustus 2023 zal Silversea’s nieuwste expeditieschip, Silver Endeavour, 10 dagen varen vanuit Pond Inlet, Nunavut, Canada, naar ongerepte fjorden, adembenemende baaien en afgelegen dorpjes waar eeuwenoude Inuit-tradities gedijen. Gasten ontdekken de nederige schoonheid van Baffin Bay in de legendarische Northwest Passage en ervaren de sensatie van iconische dieren in het wild – van de machtige ijsbeer tot bultruggen en baardrobben.

Vraag meer info aan over deze expeditiecruises:

hulp banner

Geef een reactie