Renovatie

Nieuwe lounge voor Oceanwide Expeditions’ Ortelius

Oceanwide Expeditions heeft tijdens het laatste dok voor de Ortelius de lounge compleet vernieuwd. Het schip komt na het Antarctica seizoen terug naar Nederland en dat is de kans voor de rederij om hun schepen te verbeteren tijdens hun seizoensonderhoudsstops. Vorig jaar koos de rederij voor het renoveren van het restaurant van de Plancius. Dit jaar was het de beurt voor de Ortelius.

Ortelius heeft nu een volledig herbouwde, gerenoveerde, opnieuw ingerichte en uitgebreide lounge waar gasten kunnen opladen na hun avontuurlijke pooltochten.

De observatielounge en bar zijn efficiënter ontworpen, waardoor gasten een verbeterde ervaring aan boord krijgen tijdens lezingen en dagelijkse samenvattingen. Bovendien bieden de vergrote ramen het beste zicht op het poollandschap.

Foto’s: Oceanwide Expeditions

Geef een reactie