Nieuwe cruiseschepenOverdracht

Albatros Expeditions verwelkomt Ocean Albatros

Albatros Expeditions heeft onlangs haar nieuwste schip in de vloot kunnen verwelkomen, de Ocean Albatros. Het ultramoderne schip is precies op tijd gearriveerd in Tromso voor het Arctische seizoen van 2023, waar het zal vertrekken naar de adembenemende bestemmingen van Spitsbergen, IJsland en Groenland.

Søren Rasmussen, oprichter en voorzitter van Albatros Expeditions, was een van de eersten die aan boord ging van de Ocean Albatros voor de reis van Tromsø naar Longyearbyen, waar het op 15 juni 2023 haar eerste gasten verwelkomde. Søren zei: “Het schip is op 10 juni 2023 aan ons geleverd en we zijn de afgelopen dagen aan boord geweest. Het lijkt erop dat het schip absoluut perfect is voor deze omstandigheden – zeer stabiel en presteert geweldig. We bereiden ons nu voor om onze eerste gasten aan boord te verwelkomen en ik kijk ernaar uit om te horen wat ze van de Ocean Albatros vinden, maar ik heb zeer hoge verwachtingen.”

Duurzaamheid

De komst van de Ocean Albatros, samen met haar zusterschip, de Ocean Victory, markeert een nieuw tijdperk van duurzaamheid en milieubescherming voor Albatros Expeditions. Beide schepen zijn speciaal ontworpen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en hun milieueffect te minimaliseren, waardoor ze een ideale vloot zijn voor milieubewuste reizigers die de Arctische en Antarctische gebieden willen verkennen en tegelijkertijd hun natuurlijke wonderen willen behouden.

Naast de milieu-efficiëntie beschikt de Ocean Albatros ook over een gepassioneerd expeditieteam. Albatros Expeditions is trots op hun team van ervaren en gepassioneerde expeditieleiders, natuurliefhebbers, fotografen en wildlife-experts aan boord. Ze zijn toegewijd aan het creëren van een meeslepende en educatieve ervaring voor gasten, waarbij ze de magie van de Arctische gebieden laten zien en het belang van duurzaam toerisme benadrukken.

Aan boord

De Ocean Albatros is uitgerust met de nieuwste technologie, veiligheids- en navigatieapparatuur, waardoor het gastencomfort wordt verbeterd en het de perfecte boot is voor poolverkenningen. Naast het zijn van een gecertificeerd ijsklasse schip, biedt de Ocean Albatros unieke mogelijkheden voor onze gasten om moderne voorzieningen te combineren met de geest van avontuurlijke expedities. De panorama-sauna, whirlpools, 360 graden buitendekken en observatieplatforms bieden allemaal een uniek perspectief tijdens het varen door de ongerepte omgeving van onze poolgebieden.

De ruime hutten zijn elegant ingericht in Scandinavische stijl en bieden gasten een luxueuze en comfortabele omgeving om te ontspannen en weer op te laden na een spannende dag vol avontuur.

“We zijn verheugd om de Ocean Albatros te verwelkomen en aan nieuwe reizen te beginnen in dit Arctische seizoen,” aldus Greg Carter, CCO van Albatros Expeditions. “Met de eco-efficiënte technologie van het nieuwe schip, de unieke ervaringen die ons toegewijde en gepassioneerde team zal bieden, en het superieure comfort dat de Ocean Albatros onze passagiers biedt, zijn we ervan overtuigd dat we onze gasten een avontuur van hun leven bieden, terwijl we ook de duurzaamheid van dit opmerkelijke gebied waarborgen.”

Meer informatie over Albatros Expeditions >
hulp banner

Geef een reactie