Doop

Scenic Eclipse II gedoopt in Malaga door Dr. Kathryn Sullivan

De Scenic Eclipse II van Scenic Cruises is afgelopen weekend officieel gedoopt door NASA astronaut Dr. Kathryn Sullivan in het Spaanse Malaga. Tijdens de feestelijke ceremonie namen o.a. Scenic Group oprichter en voorzitter Glen Moroney, Carlos Rubio, voorzitter van de havenautoriteit van Málaga, onderminister van Toerisme Victor Gonzalez en Dr. Sullivan het woord. Rubio overhandigde een speciale plaquette aan Moroney.

“Het is zeldzaam om iemand te vinden met de lijst van ongekende prestaties die Dr. Kathy Sullivan heeft bereikt,” zei Moroney. “De diepte van haar ervaringen boven onze planeet, en op en onder onze zeeën, en haar ongelooflijke passie voor exploratie is echt inspirerend. Ze is volgens ons dan ook de perfecte vertegenwoorder van onze nieuwste Scenic Eclipse Discovery Yacht. Hoewel we niet in staat zijn om een aantal van haar meer extreme avonturen te dupliceren – nog niet – geloven we dat Scenic Eclipse II onze gasten ontdekkingsmogelijkheden biedt zoals geen ander in de industrie. We zijn vereerd om Dr. Sullivan als doopmoeder van Scenic Eclipse II te hebben en kijken uit naar een lange en vruchtbare relatie.”

“Ik was zo vereerd toen ik werd gevraagd om peetmoeder te worden van de Scenic Eclipse II, omdat het niet iets was wat ik ooit had verwacht,” zei Dr. Sullivan. “Maar nu ik de kans heb gehad om het schip te bezichtigen met Glen en Karen Moroney en hun verhaal te horen en hun visie op reizen, sta ik te popelen om mee te varen. Bij het zien van het niveau van luxe dat mogelijk is in wat echt een expeditieschip is, vraag ik me af wat de Moroneys zouden kunnen doen met de nogal beperkende grenzen van de Space Shuttle en de super krappe omgeving van de duikboot die we gebruikten om te duiken in de Mariana Trench. Ik ben ontroerd en vereerd om de peettante van Scenic Eclipse II te zijn.”

Meer informatie over Scenic Cruises >

Geef een reactie