ArcticGroenlandNoorwegenSpitsbergen

Nieuw aanbod van Ortelius naar Arctic in zomer 2023

In januari kondigde rederij Oceanwide Expeditions nog aan dat het Arctic seizoen van de Ortelius niet kon doorgaan vanwege lage bezetting. Door veranderingen heeft de rederij nu toch besloten een aantal Arctic reizen op de Ortelius toe te voegen in de zomer van 2023.

Deze geheel nieuwe Groenland- en Spitsbergen-reizen zijn nu beschikbaar voor het Arctische seizoen 2023, samen met uitstekende kortingen en speciale aanbiedingen. Deze reizen vinden plaats tijdens de nazomer en bieden passagiers de volgende keuzes:

Noordoost Groenland naar Spitsbergen

Deze reis van 13 nachten van IJsland naar het noordoosten van Groenland en Spitsbergen van 20 augustus – 2 september 2023 (OTL08x23, zo – za, 14 dagen / 13 nachten, Reykjavik/Akureyri – Longyearbyen).

Zuidelijk Spitsbergen en Bereneiland

Een reis van vijf nachten die begint in Longyearbyen en eindigt op het vasteland van Noorwegen, deze cruise duurt van 2 – 7 september 2023 (OTL09x23, za – do, 6 dagen / 5 nachten, Longyearbyen – Tromsø).

Ultieme Arctische combinatiereis 

Deze cruise combineert de twee bovenstaande reizen tot een 19-daagse Ultimate Arctic Discovery Voyage en is inclusief een onderstaande korting. Je vaart van IJsland naar het noordoosten van Groenland, Spitsbergen en Bereneiland voordat je ontscheept in Noorwegen. Deze reis loopt van 20 augustus tot 7 september 2023 (OTL08c23, zo – do, 19 dagen / 18 nachten, Reykjavik / Akureyri – Tromsø). Op deze 19-daagse combireis (OTL08c23) ontvang je 20% korting op de totaalprijs voor de gecombineerde reizen van OTL08x23 en OTL09x23.

Swarovski verrekijkers speciale aanbieding

Voor boekingen op de langere reizen OTL08x23 (13 nachten) en OTL08c23 (18 nachten) tot 31 mei 2023 krijgen gasten een gratis Swarovski CL Companion 8×30 B verrekijker. Deze verrekijker is perfect voor verkenningen  en combineert een lichtgewicht frame met een krachtige lens.

Ortelius

De Ortelius is een schip met plek voor slechts 106 passagiers. Het schip heeft vier passagiersdekken met onder andere een dinerzaal, observation lounge met bar en een ruimte voor lezingen.

 

Meer informatie over Oceanwide Expeditions >

Foto: Oceanwide Expeditions

Geef een reactie