ArcticGroenlandSpitsbergenTestvaart

Diana heeft eerste zeetesten afgelegd

Bij scheepswerf Helsinki Shipyard heeft de SH Diana haar eerste zeetesten gedaan. Na de tewaterlating begin februari was dit weer een mijlpaal in de bouw van het schip. Zondag 19 maart keerde ze weer terug naar de werf na een succesvolle test. Onderstaand zie je de video waarop ze vertrekt voor de zeetesten.

Op 15 april 2023 zal de Diana voor Swan Hellenic haar eerste cruise gaat maken: “Mysteries of Carthage and the Moors”, die op 15 april vanuit Palermo in Italië naar Lissabon in Portugal zal vertrekken. Daarna zal het schip naar Noord-Europa varen voor verkenningen van het noordpoolgebied. Bijzonder is dat het schip op 4 mei Amsterdam zal bezoeken waar het schip ook gedoopt zal worden.

Meer informatie over Swan Hellenic >

Geef een reactie