AntarcticaFalkland EilandenSouth Georgia

Twee schepen van Aurora Expeditions ontmoeten elkaar

De twee schepen van Aurora Expeditions ontmoetten elkaar deze week voor het eerst op Antarctica. De Greg Mortimer, gelanceerd in 2019, kruiste het pad van de nieuwe Sylvia Earle. Laatstgenoemd nieuw schip is bezig aan haar inaugurele seizoen. Op woensdag 15 februari zal de wereldberoemde oceanograaf Dr. Sylvia Earle, de naamgenoot van het schip, haar schip dopen. Dat gebeurt voordat ze vertrekt met haar 132 passagiers voor de inaugurele Antarctic Climate Expedition, een wereldprimeur van negen dagen met Ocean Geographic, Aurora Expeditions en een verzameling gerenommeerde opinieleiders.

Elk van de speciaal gebouwde, kleine schepen van Aurora Expedition vervoert gemiddeld 132 passagiers met gemiddeld meer dan 20 expeditieteamleden. Aurora was de eerste die de ULSTEIN X-BOW in een passagiersschip gebruikte.

Cruises starten vanaf €10.695.

Meer informatie over Aurora Expeditions >

Geef een reactie