HygiënePoseidon Expeditions

Poseidon Expeditions laat PCR testen vallen

Poseidon Expeditions kondigt aan dat gasten niet langer een negatief testbewijs, PCR test, nodig hebben voordat ze inschepen. Bovendien zullen er geen verplichte preventieve tests meer plaatsvinden aan boord van expeditieschip Sea Spirit.

Gasten hebben wel een bewijs van vaccinatie nodig. Voor het Antarctische seizoen 2022-23 zijn mondkapjes niet verplicht in het restaurant, de bar of de bibliotheek en bij het nuttigen van eten of drinken, en op het hele schip en op open dekken wanneer een minimale sociale afstand kan worden gehandhaafd. Een uitzondering geldt wel wanneer gasten zich in een afgesloten ruimte bevinden – in bijvoorbeeld de lezingenzaal en sociale bijeenkomsten waar afstand houden niet haalbaar is.

De rederij vaart met de Sea Spirit en ijsbreker 50 Years of Victory naar Arctische en Antarctische wateren.

Meer informatie over Poseidon Expeditions >

Geef een reactie