Benoemingen

Oceanwide Expeditions benoemt Clemens Van der Werf tot CEO

Oceanwide Expeditions kondigde aan dat de Raad van Bestuur, Clemens Van der Werf heeft benoemd tot Chief Executive Officer.

Clemens Van der Werf is een resultaatgerichte executive met meer dan 20 jaar ervaring in het leiden en opbouwen van internationale bedrijven en heeft ruime ervaring in de (expeditie) reis-, jacht-, maritieme, scheepvaart- en particuliere luchtvaartindustrie. Hij diende als President & CEO van bedrijven die zich toelegden op het omgaan met high-end klanten en gericht waren op het creëren van eersteklas klantervaringen.

Als fervent natuur- en natuurfotograaf creëert Clemens Van der Werf graag bewustzijn voor de natuurlijke schoonheid van onze planeet door middel van zijn bekroonde fotografie die voornamelijk is gewijd aan de poolgebieden. Na 18 jaar in de VS is Clemens onlangs verhuisd naar Nederland. Clemens Van der Werf behaalde zijn MBA-graad aan de Rotterdam School of Management, Nederland.

Clemens Van der Werf: “Ik ben verheugd en vereerd dat ik de kans krijg om leiding te geven aan een van de baanbrekende bedrijven op het gebied van poolreizen. Oceanwide Expeditions loopt voorop bij het creëren van unieke actievolle reiservaringen naar de poolgebieden. Met de recente toevoeging van twee nieuwe ultramoderne luxe expeditiecruiseschepen is het bedrijf goed gepositioneerd om te profiteren van een groeiende markt voor expeditiereizen en gasten een unieke kans te bieden om de minder bereisde poolgebieden en de tegelijkertijd het behoud en de ecologische duurzaamheid bevorderen.”

Meer informatie over Oceanwide Expeditions >

Geef een reactie