Cruiseschepen

Luxe dineren op Silver Endeavour in Antarctica

Silversea Cruises brengt op haar nieuwste schip Silver Endavour dezelfde diner ervaringen als op haar andere schepen. Hoogtepunten zijn de vier restaurants, evenals het Arts Café van de cruisemaatschappij en 24 uur per dag dineren in de suite.

“Een handelsmerk van de Silversea-ervaring, ook naar ’s werelds meest afgelegen regio’s aan boord van Silver Endeavour, zullen onze gasten genieten van de vele luxe keuzes”, zegt Barbara Muckermann, Chief Commercial Officer, Silversea Cruises. “Reizigers kunnen heerlijke internationale gerechten van de hoogste kwaliteit proeven in vier van onze kenmerkende restaurants, terwijl ze de landschappen van Antarctica en het noordpoolgebied bewonderen vanuit het comfort van het ruime interieur van het schip. Ze kunnen hun butler ook de hele dag door maaltijden in de suite laten serveren, als ze dat liever hebben. Het uitzonderlijke culinaire aanbod aan boord van de Silver Endeavour helpt om het schip te onderscheiden als het meest luxueuze expeditieschip ter wereld.”

Silver Endeavour is speciaal ontworpen om naar enkele van de meest afgelegen gebieden ter wereld te reizen en gasten in comfort en stijl te verwelkomen. Het schip beschikt over de hoogste verhouding tussen ruimte en gasten in expeditiecruises, enkele van de ruimste suites met balkon in de branche en elegante openbare ruimtes en restaurants.

De restaurants van Silver Endeavour, die de beste gastronomische keuken van de branche serveren, evenals een brede selectie van gratis wijnen en premium flessen, zullen een van de meest ruime en elegante locaties zijn in ultraluxe expeditiecruises. Ze biedt haar 200 gasten de luxe van keuze en elke avond bijna 300 zitplaatsen voor het diner, plus de mogelijkheid om in de privacy van hun suites te dineren. De eetgelegenheden van Silver Endeavour zijn onder meer:

Het hoofdrestaurant

Gelegen op dek 4, verwelkomt de belangrijkste eetgelegenheid van Silver Endeavour tot 192 gasten met een modern, ruim ontwerp voor sfeervolle maaltijden in een elegante setting. The Restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner en biedt een breed scala aan internationale en regionale menu-opties, met een dagelijks wisselende selectie.

Il Terrazzino

Met een gloednieuwe inrichting op dek 4, markeert Il Terrazzino – wat ‘klein terras’ betekent, als eerbetoon aan het beroemde restaurant La Terrazza van Silversea – een knipoog naar het verfijnde Italiaanse erfgoed van de cruisemaatschappij. Het restaurant serveert authentieke Italiaanse gerechten van een à-la-cartemenu, waaronder een aantal van de beste pasta’s van de zee, en biedt plaats aan maximaal 36 gasten in een luxe en intieme setting per diner.

La Dame

La Dame, het kenmerkende Franse restaurant van Silversea, biedt verfijnde Franse gerechten in een intieme en verfijnde setting op dek 4. Gasten kunnen genieten van een à-la-cartemenu of kiezen voor een zes gangen proeverijmenu met een wijnarrangement. La Dame is alleen geopend voor diner en verwelkomt maximaal 20 gasten op reservering tegen een nominale vergoeding van USD 60 per persoon.

De Grill

The Grill biedt 270 graden uitzicht op de bestemming vanaf het achterdek van het schip op dek 4, met een mezzanine op dek 5, The Grill is de informele eetgelegenheid van Silver Endeavour. The Grill ligt naast The Pool Deck en biedt een à-la-cartemenu met smaakvolle, internationale gerechten en verwelkomt maximaal 80 gasten voor ontbijt en lunch en maximaal 48 gasten voor diner.

Arts Café

Silver Endeavour’s Arts Café, dat voor het eerst debuteert in poolgebieden, is een luxe versie van een klassieke koffiebar, gelegen in het hart van het schip op dek 5. De prachtig ingerichte koffiebar, zal een uitgebreide collectie koffie- en theespecialiteiten serveren, evenals een heerlijke selectie van vers gebak en gastronomische hapjes.

Gasten van Silver Endeavour kunnen ook 24 uur per dag in-suite dineren, met een uitgebreid menu met informele gerechten en weelderige lekkernijen, zoals duurzame kaviaar, champagne en meer.

Meer informatie over Silversea Cruises >

Geef een reactie