BelizeGuatemalaMidden-AmerikaThemacruise

Ultieme Eclipse Cruise in Belize met UnCruise Adventures

UnCruise Adventures heeft een speciale cruise op Safari Voyager (66 gasten) gelanceerd die perfect is om de eclipse in 2023 te bekijken. Deze eenmalige 9-daagse cruise vertrekt op 13 oktober 2023 en biedt prachtige landschappen en uiteraard de mogelijkheid om de eclipse aan boord te aanschouwen voor de kust van Belize.

Belize heeft altijd een enorme aantrekkingskracht gehad op reizigers en natuurliefhebbers. Zo had de rederij in 2022 en ook voor 2023 al een piek in reisboekingen naar Belize, aldus UnCruise Adventures.

“Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik ben om eindelijk onze Belize cruises met een klein schip aan te bieden”, zegt CEO, kapitein Dan Blanchard. Hij bezocht Belize voor het eerst tijdens een cruise in 2003. Sinds 2012 besteedde hij langere tijd  aan het onderzoeken van de bestemming.

“Ons eerste seizoen heeft aangetoond dat de interesse voor Belize groot is. De Eclipse Cruise in Belize in 2023 is een echte bonus”, zegt hij. “Wat een bijzondere tijd om aan boord te zijn. Sommige mensen hebben nog nooit een eclips gezien. Nu hebben we het perfecte uitkijkpunt, aan boord, omringd door de prachtige natuur.”

Gasten zullen tijdens de cruise door de Caribische wateren gaan en het onderwaterleven spotten, genietend van een volledig ervaren bemanning, expeditiecrew en uitleg.

Safari Voyager

De Safari Voyager is een klein schip met slechts 66 gasten aan boord. De dekken zijn ruim en licht. Aan boord vind je een ongedwongen sfeer, kleurrijke handgemaakte kunst die de culturen van Latijns-Amerika eren, en een nautische inrichting met hout.

Het is het perfecte schip voor warm weer cruises met onder andere kajaks, paddleboards, wandelstokken, snorkeluitrusting, fitness en yogamatten. Elke hut heeft herbruikbare waterflessen, tv, badjassen en badproducten. De hutten liggen verspreid over 3 dekken en zijn ofwel binnendoor te bereiken of buitenlangs. De all-inclusive Eclipse cruise start vanaf $6,900 per persoon.

Meer informatie over Uncruise Adventures >
hulp banner

Geef een reactie