Albatros ExpeditionsBouw

Update over voortgang bouw van Ocean Albatros

Rederij Albatros Expeditions deelde afgelopen week op haar Facebookpagina foto’s van de voortgang van de bouw van haar nieuwste schip: de Ocean Albatros.  Het schip, een zusterschip van Ocean Victory, zal in mei 2023 in de vaart gaan komen.

 

Het schip is samen met haar zusterschip Ocean Victory één van de duurzamere schepen in de expeditiemarkt. Met geoptimaliseerde snelheden en brandstofverbruik, deels met elektrische motoren, zijn de schepen ontworpen om met ruwe zeeën om te gaan met stabilisatoren en een unieke X-boeg.

Aan boord vind je een infinity zwembad, whirlpools, panoramische sauna en hutten die groter zijn dan de meeste andere schepen in deze klasse. Er zijn 95 hutten en suites, allen met een onbelemmerd uitzicht op zee en velen met balkon. Bovendien zijn 12 hutten voor solo-reizigers, zonder extra toeslag, beschikbaar. Verder biedt het schip twee restaurants, een wellness gedeelte, de Albatros Nordic Bar en een moderne ruimte voor lezingen.

Routes

De Ocean Albatros zal naar beide poolgebieden varen en bestemmingen die zich daar tussen bevinden.

Meer informatie over Albatros Expeditions >

Geef een reactie