Benoemingen

Silversea trekt Bob Simpson aan voor expeditieteam

Silversea Cruises heeft haar expeditieteam versterkt met de benoeming van Bob Simpson als Vice President of Expedition Product Development. De benoeming van Simpson, een zeer gerespecteerde professional, versterkt het leiderschap van de cruisemaatschappij op het gebied van bestemming, te midden van een sterke vraag naar ultraluxe expeditiecruises.

Simpson, die rapporteert aan Conrad Combrink, SVP van Expeditions, Destination, and Itinerary Management, zal verantwoordelijk zijn voor het creëren van en het toezicht houden op de implementatie van de expeditieproductleveringsstrategie van het bedrijf. Hij zal nauw samenwerken met belanghebbenden op het gebied van regelgeving en bestemming om door te gaan met het ontwikkelen en leveren van innovatieve en unieke expeditie-ervaringen wereldwijd –  op één van de vijf expeditieschepen van Silversea, die enkele van ’s werelds meest afgelegen regio’s verkennen, waaronder beide poolgebieden.

Met een avontuurlijke carrière van meer dan 30 jaar in de horeca, is Simpson sinds 1998 betrokken bij expeditiecruises en heeft hij een enorme expertise in het ontwikkelen en uitvoeren van expedities in de poolgebieden en andere afgelegen bestemmingen.

“We zijn vereerd en verheugd om Bob te verwelkomen in ons team op Silversea”, aldus Combrink. “Met een carrière van tientallen jaren en een schat aan expertise, kunnen maar weinigen in de branche de kennis van Bob van de snelgroeiende expeditiecruise-industrie evenaren. Het is een ongelooflijk spannende tijd voor Silversea: we hebben onlangs eigendom genomen van Silver Endeavour℠, een van ’s werelds meest luxueuze expeditieschepen, en we bevinden ons in een sterk groeitraject”.

Aankoop Silver Endeavour

Het moederbedrijf van Silversea, Royal Caribbean Group, maakte half juli 2022 bekend dat zij het schip Endeavor gekocht hebben. Dit schip voer voorheen als Crystal Endeavor voor het gestopte Crystal Cruises. Het ultraluxe expeditieschip heeft bekendgemaakt dat zij het ultra luxe schip Endeavor gekocht hebben, dat voorheen voer onder de naam Crystal Endeavor voor het helaas failliet gegane Crystal Cruises. De Endeavor zal de naam Silver Endeavour gaan krijgen en gaan varen voor Silversea Cruises. Voor de aanschaf werd $275 miljoen betaald. Het schip zal aangepast worden naar de eisen van Silversea Cruises, waardoor waarschijnlijk de helikopter en onderzeeërs van boord worden gehaald.

 

Meer informatie over Silversea Cruises >

Geef een reactie