Nieuwe cruiseschepenTe water lating

Scenic Eclipse II tewatergelaten in Kroatië

Op de Kroatische scheepswerf in Rijeka (Kroatië) vond afgelopen weekend de tewaterlating plaats van het tweede ultraluxe expeditiejacht van Scenic, de Scenic Eclipse II.  De tewaterlating van het nieuwbouwschip vond plaats tijdens een feestelijke ceremonie. op de scheepswerf.

In april 2023 start het inaugurele seizoen van Scenic Eclipse II met routes in de Middellandse Zee, Schotland, Noord- en Zuid-Amerika, Caribbean en beide Polar-regio’s. In 2024 zal het zusterschip van Scenic Eclipse ook Polynesië, Indonesië en Australië, waar Scenic 35 jaar geleden werd opgericht, aandoen.

Op basis van feedback van gasten en bemanningsleden die op de Scenic Eclipse hebben gevaren worden er diverse verbeteringen doorgevoerd op de Scenic Eclipse II. Naast enkele nieuwe voorzieningen in de Senses Spa krijgt het schip een nieuw ontworpen buitenzwembad en Panorama Bar op het bovendek. Bovendien zal het worden uitgerust met een op maat gemaakte nieuwe onderzeeboot, die tot een diepte van 200 meter kan duiken.

Meer informatie over Scenic Cruises >

Geef een reactie