AntarcticaCruisemaatschappij

Quark Expeditions

Quark Expeditions is een van de grootste aanbieders van expeditiecruises naar onder andere de poolgebieden. In 1991 namen ze voor het eerst gasten mee aan boord voor een reis door de legendarische ‘Northeast Passage’. De reder vaart inmiddels met 4 schepen waaronder de 2  luxe nieuwbouwschepen Ultramarine en World Explorer, die onlangs in de vaart zijn genomen. Naast alle luxe die u op een groter cruiseschip zou verwachten heeft het de Ultramarine zelfs een helicopter aan boord! Hiermee kunt u unieke excursies maken en de poolgebieden vanuit de lucht bekijken.

De grootte van de expeditieschepen van Quark Expeditions varieert van 128 passagiers op de recent gerenoveerde Ocean Adventurer, tot maximaal 199 passagiers op het nieuwe schip Ultramarine. Per 2024 zal de rederij afscheid nemen van de Ocean Adventurer en in plaats daarvan de veel nieuwere Ocean Explorer (2021) verwelkomen.

Quark Expeditions boeken?

In de vloot

Het laatste nieuws over Quark Expeditions

Geef een reactie