Albatros Expeditions

Albatros Expeditions logo

De rederij Albatros Expeditions vaart in de beide poolgebieden, Europa en Zuid-Amerika. Albatros Expeditions heeft 3 schepen. Naast het bestaande schip Ocean Atlantic worden de Ocean Victory en Ocean Albatros aan de vloot toegevoegd. Het bijzondere aan het ontwerp van  deze nieuwe schepen is de speciale boeg en zeer duurzame technologie. Dit biedt meer comfort tijdens het cruisen, met name bij ruwe zee, en zorgt ervoor dat de schepen doorgaans sneller kunnen varen. Bovendien zijn beide schepen ‘clean ship certified’ en hebben ze tot 80% minder uitstoot dan traditionele expeditieschepen. Deze moderne nieuwe schepen nemen maximaal 189 passagiers mee aan boord.

De reizen van Albatros Expeditions zijn ontworpen om je op een avontuurlijke manier nieuwe bestemmingen te laten ontdekken. Om die reden zit het programma van elke reis vol met activiteiten zoals zodiac excursies en landingen op verschillende locaties. Daarnaast zijn er optionele activiteiten zoals kajakken, wandelen en sneeuwschoenwandelen. Aan boord worden ook lezingen en workshops gegeven over uiteenlopende onderwerpen.

Het expeditiecruiseteam bestaat onder andere uit biologen en professionals die een uitgebreide kennis hebben van de poolgebieden en die graag met je delen. Het team spreekt meerdere talen en staat klaar om tijdens de reis te helpen. Daarnaast zal je merken dat personeel aan boord vaak afkomstig is van bestemmingen die tijdens de reizen worden bezocht.

Tip! Het nieuwe schip Ocean Victory biedt momenteel aantrekkelijk geprijsde cruises naar Antarctica.

Albatros Expeditions boeken?
 

In de vloot

Dit is het laatste nieuws van Albatros:

Geef een reactie