Eerste stuk staalNieuwe cruiseschepen

Eerste stuk staal voor tweede expeditieschip Seabourn

Seabourn vierde donderdag een bijzondere mijlpaal in de bouw van haar tweede expeditieschip. Op de werf van T. Mariotti in San Giorgo di Nogare (Italië) werd het eerste stuk staal gesneden. Marco Ghiglione, algemeen directeur van T. Mariotti, zat de ceremonie voor, terwijl de president van Seabourn Josh Leibowitz virtueel deelnam.

“Met twee gloednieuwe ultra-luxe expeditieschepen die nu in aanbouw zijn, zetten we een nieuwe standaard van luxe en avontuur”, aldus Josh Leibowitz, president van Seabourn. “Deze mijlpaal onderstreept onze toewijding aan de expeditiereizen en ik ben ervan overtuigd dat deze schepen buitengewone expeditie-ervaringen zullen opleveren.”

Het tweede schip, dat nog geen naam heeft, staat gepland voor 2022. Zusterschip Seabourn Venture komt in de vaart in eind 2021 met een eerste seizoen in onder andere Noorwegen.  De nieuwe schepen hebben een gloednieuw innovatief ontwerp, speciaal voor de ultra-luxe expeditiereiziger, en bevatten vele functies  en ruimtes die de Seabourn schepen zo succesvol hebben gemaakt. Aan boord zullen ook twee op maat gemaakte onderzeeërs meereizen, zijn er kajaks en 24 Zodiacs beschikbaar. Elk schip beschikt over 132 luxueuze veranda suites met zeezicht.

Meer informatie over Seabourn >

Geef een reactie