AnnuleringAntarcticaHerstart

Seabourn Venture komt later dan gepland in de vaart

Ultraluxe rederij Seabourn verlengt haar cruisestop tot begin of half volgend jaar, 2021, afhankelijk per schip. De rederij onderzoekt momenteel wanneer het een geschikt tijdstip is om de Seabourn Odyssey in het Caribisch gebied te laten varen. Voorlopig ligt het schip nog stil.

  • Seabourn Odyssey: tot 5 december 2020
  • Seabourn Sojourn: tot mei 2021 (vaart geen wereldcruise)
  • Seabourn Quest: tot 10 mei 2021
  • Seabourn Encore: tot tot 6 januari 2021
  • Seabourn Ovation: tot 3 januari 2021

Latere oplevering Seabourn Venture

De rederij laat eveneens weten dat de oplevering van het expeditieschip Seabourn Venture vertraagd is tot begin december 2021. Door een tijdelijke sluiting van de scheepswerf. T. Mariotti eerder dit jaar door de coronacrisis, is de bouw vertraagd geraakt.

De eerste reeks reizen van de Seabourn Venture zal bestaan uit ‘Noorse Winter’ cruises waar gasten op zoek gaan naar het Noorderlicht. De Antarctica-routes van 2021-2022 worden gevaren door de Seabourn Quest. De oorspronkelijke Panama cruises van de Quest zullen geannuleerd worden.

Geef een reactie