Uncategorized

Samenwerking met Waterproof Cruises & Expeditions

Waterproof Cruises & Expeditions is de exclusieve expeditiecruise partner van Expeditie cruisereiziger geworden. Waterproof heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van cruises met expeditieschepen en luxe jachten. Met de groeiende markt van expeditiecruises neemt ook de vraag naar informatie over deze fascinerende cruisereizen toe. Samen met Waterproof geven we je graag nieuwtjes, aanbiedingen en wetenswaardigheden  over deze andere manier van cruisen.

Eigenaar van Waterproof is Marlynda Elstgeest: “Een expeditiecruise is een avontuur naar gebieden buiten de gebaande paden. Expeditieschepen zijn klein en daardoor kan je dichterbij die minder bezochte havens, dieren in het wild of landschappelijke wonderen komen. Dit spreekt steeds meer mensen aan; zowel de ’traditionele’ cruisers als de ‘niet-cruisers’.

Marlynda en haar team zijn dan ook echte expeditie experts in Nederland voor het boeken van je cruise. “Als specialist in dit type cruises weten we de aanbiedingen, nieuwe regels, nieuwe routes en de laatste updates. We kennen de meeste schepen persoonlijk.  Onze medewerkers gaan dan ook regelmatig mee aan boord op een nieuw schip of naar een nieuwe bestemming. Niet ieder schip of bestemming is per definitie voor iedere klant geschikt en met de verkeerde verwachtingen is het moeilijk een succes van je reis te maken. Dus het begint al bij een gedegen voorlichting. Een goede voorbereiding is het halve werk!”

Geef een reactie