AntarcticaBestemmingen

Silversea vliegt je in business class naar Antarctica

Silversea Cruises heeft een nieuwe service voor gasten die Antarctica willen bezoeken. Cruisepassagiers kunnen vanaf december 2021 met de Silver Explorer het continent Antarctica ontdekken. Voortaan hoeven zij die meer de gevreesde Drake Passage over te varen, maar kunnen zij ingevlogen worden naar King George Island. Dit scheelt twee dagen cruisen over de Drake Passage. Op King George Island landt het vliegtuig op de Chileense basis Presidente Eduardo Frei Montalva, dat ook gebruikt wordt voor wetenschappers om hun onderzoekstations te bereiken.

Vanaf Chili naar het eiland is het slechts twee uur vliegen. Silversea zorgt voor een business class vlucht met een privé vliegtuig voor haar gasten vanaf de stad Punta Arenas. Onderweg aan boord krijg je alvast uitleg over de zodiacs en de IAATO uitleg. Vervolgens genieten de gasten van vijf dagen aan boord van de Silversea Explorer voordat ze teruggebracht worden naar Chili, wederom met een vliegtuig.

Vanaf december 2021 biedt Silversea 12 vlieg-cruises aan vanaf $17.500 per persoon.

Meer informatie over Silversea Cruises >

 

Geef een reactie