Kiellegging

Kiel gelegd van nieuw expeditieschip Seabourn Venture

Seabourn vierde afgelopen week de kiellegging van haar eerste ultra-luxe expeditieschip Seabourn Venture tijdens een officiële ceremonie op de T. Mariotti scheepswerf in San Giorgio di Nogaro in Italië. Het is een belangrijke mijlpaal in de bouw van schip dat in juni 2021 in de vaart komt. Oplevering van een tweede, nog naamloze, expeditieschip voor Seabourn staat gepland in mei 2022.

‘Deze mijlpaal is altijd een spannend moment, omdat het een nieuwe stap betekent in een nieuw hoofdstuk van expeditiecruisen voor Seabourn en onze gasten. Ik ben heel trots op de manier waarop onze vloot blijft groeien en meer dan drie decennia de beste cruise-ervaring op zee levert. Terwijl Seabourn Venture verder vorm krijgt, kijken we ernaar uit om meer details en hoogtepunten van haar voortuitgang in de komende maanden te onthullen’, aldus Richard Meadows, president van Seabourn.

De expeditieschepen worden gebouwd om in diverse omgevingen volgens de PC6 Polar klasse normen te varen. Ze zullen een scala aan moderne hardware en technologie bevatten waardoor hun wereldwijde inzetbaarheid en mogelijkheden worden uitgebreid waaronder twee op maat gemaakte onderzeeërs aan boord van elk schip om passagiers een uniek uitzicht te bieden op de onderwaterwereld.

Meer informatie over Seabourn >

Geef een reactie